And the war goes on

Sedan jag skaffade internet har jag i princip varit i krig mot MSN. Varför just MSN och ingen annan sida? Enkelt, det är helt enkelt där jag hamnar när jag varje dag loggar ut från min hotmail. Jag har haft uppehåll ett slag men nej, nu måste jag plocka upp spikklubban igen. En av artiklarna som ligger uppe just nu är döpt till ”Bli av med Behå-valken”. Nu kanske ni undrar vad fan en behå-valk är för något, det gjorde nämligen jag. Det verkar dessutom som om artikel-författaren är medveten om att ingen vet vad det är för texten inleds med: Där sitter den:
På ryggen vid skulderbladen. När du ser dig själv i spegeln från sidan ser du en liten valk som hänger ut över behåkanten. Den sitter precis vid skulderbladen och är anledningen till att många kvinnor inte vill visa upp sig i en åtsittande blus.”

Va? Alltså… Jag är ganska säker på att detta är ett relativt icke-existerande problem om du måste lägga till en liten ”guide” på hur du hittar den. Snacka om att skapa utseendefixering. De går sedan vidare till att tipsa om hur du går ner i vikt och förklarar hur du ska träna för att bli av med problemet. Alla tips handlar om viktnedgång och träning. Alla.

Ointelligensen i den här artikeln alltså. Jag orkar inte! Att köpa en mindre åtsittande behå löser också ”problemet” era djävla vikthetsare. Att inte ha behå alls raderar helt och hållet ”problemet” från kartan. DET HETER BEHÅ-VALK EFTERSOM DEN FINNS DÄR PÅ GRUND AV BEHÅN. Fine, gå ner i vikt om ni vill men eran hud kommer fortfarande lägga sig över behå-kanten om ni envisas med att spänna den för hårt.

Sedan stör jag mig fortfarande på att det finns 3 kategorier på MSN Livsstil; Träning & Hälsa (som till stor del riktar sig till kvinnors viktnedgång), Man (Som handlar om coola religioner, sport, mode, rymdvarelser etc.) samt Mode & Skönhet (Som egentligen är kategorin Kvinna, de bara döpte den till Mode & Skönhet så du inte ska bli förvirrad). Vad nytänkande hörrni, verkligen!

Jag hatar er MSN. Kan ni typ tänka er lägga ner fabriken? Tack på förhand i så fall.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s