Den enda planerade bokrearonden

Jag har gått och väntat på att Vattumannen ska starta sin rea sedan i December så när jag fick mejlet var jag såklart snabbt dit. Vattumannen är oftast för dyrt för mig så jag passar liksom på när det är rea.

004I potten hamnade Veganerna – En bok om de som stör eftersom jag aldrig kommer sluta fascineras över vissa människors helt bisarra hat mot en sådan enkelt sak. When Elephants Weep för att jag hört att den är bra + djurrätt osv. What the Bleep do we Know eftersom jag försökte se filmen, tyckte det var intressant men tyvärr är svindålig på att titta på film. Tur då att det finns en bok istället. Jesus Through Pagan Eyes pågrund av mycket uppenbara skäl och slutligen Witch Crafts, sånt är alltid kul liksom.

Det jag verkligen fyndade var dock en tarotlek samt en orakelkorts..lek? Vet inte vad det kallas men de innehåller i alla fall älvor så ja, höll typ på att bryta ihop av extas när jag hittade den. Because ÄLVOR! (på många vis är jag fortfarande ungefär 4 år gammal)

008

Tarotleken var ju också orgasmsnygg, dessutom har jag letat efter en tarotlek som känns lite mer Idun, till skillnad från min gamla tarotlek.

009

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s