Tematrio – Nyårslöften 2013

Min andra tematrio. Min första misslyckades i och med att jag hade 4 punkter istället för 3 (svårt att förstå order temaTRIO liksom). Denna veckas trio handlar om nyårslöften, något som jag inte brukar ägna mig åt. Dessa ska dock vara bokrelaterade och det kan jag gå med på. Mina tre bok-löften är:

  1. Utökar mitt geografiska område. På kartan nedan har jag prickat ut vart 2012 års lästa böcker utspelar sig. Jag har faktiskt en fantasy och sf-inrättning på Antarktis, men den fick inte plats på kartan. Hur som helst, förutom den där lilla pricken högst upp i hörnet av Egypten är Afrika ett totalt ödeland, bara två böcker från Asien och pricken utanför Sydamerika står för Robinson Crusoe så den räknas inte. Så här kan vi inte ha det. karta
  2. Rensa ut bland hyllvärmarna. Jag har faktiskt redan hunnit starta på mitt ganska omfattande döda hyllvärmarna-projekt. Minst 60 stycken av dem ska bli lästa innan kalendern slår 31 December 2013.
  3. Bocka av ett par kändisar. Jag är en seg människa som inte riktigt hänger med i svängarna. Många storsäljare har passerat utan att jag så mycket som sett åt dem. I år ska jag dock försöka ta mig igenom ett par av dessa (tex. Hungerspelen) och se vad alla skriker så mycket om.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s